Rólunk számunkra nincs lehetetlen

A BOHN Mélyépítő Kft-t 1990-ben Bohn István alapította. A mai napig 100%-os családi tulajdonban álló társaság a geotechnikai szakértés, a speciális mélyépítési statikai és technológiai tervezés, valamint a széles spektrumú kivitelezői tevékenység kiváló minőségű alkalmazása révén a rendszerváltás óta a magyar speciális mélyépítési piac élvonalába tartozik, amely méltó versenytársa a piacon szereplő tőkeerős, nagy nemzetközi vállalatoknak.

A géppark folyamatos fejlesztésével cégünk elérte, hogy a speciális városi mélyépítés minden feladatára felkészült, legyen az alapozás, munkagödör megtámasztás, épületen belüli utólagos pinceszint kialakítása, talajvízszint süllyesztés. A rendelkezésünkre álló géppark nagysága lehetővé teszi továbbá, hogy számunkra a kivitelezési feladatok mérete sem jelenthet korlátot.

A vállalkozás sikerében kezdettől fogva fontos szerepe van annak a képességnek, hogy mindig gyorsan és megbízhatóan tudunk reagálni a megrendelői igényekre, és a kivitelezés során esetlegesen felmerülő nem várt eseményekre, köszönhetően annak, hogy cégünk nagy tervezői és talajmechanikai rutinnal rendelkező szakembereket foglalkoztat. Szakmai munkánk támogatása érdekében működésünk folyamán a legmodernebb minőségirányítási rendszereket alkalmazzuk.